dijous, 31 de maig del 2012

L'ESCOLA LLISSACH TORNA A CASA!!!

No sabíem què fer. Ens ho hem passat molt bé però.... Els nostres pares estarien preocupats? Ja haurien trucat al 012... O, potser no se n'havien ni adonat?

Un dia per la nit ens vam reunir. Tothom teníem opinions diferents. L'un deis que teníem que tornar, l'altre que ens quedàvem, un altre deia que tornéssim un moment a Santpedor i, que després tornéssim a la nostra illa, la illa B. Puff.......què difícil!!!
Després de molt parlar-ne un dels companys va dir:
- Però... si ens quedem aquí, ens quedem sense les colònies de final de curs!!!
i, aviat va estar decidit, havíem de fer les maletes i marxar... ho teníem decidit, aquella seria la darrera setmana que passaríem a la illa.

Vam aprofitar-la per comprar records, enviar les darreres postals als amics i la família, visitar a tota la gent del poble i als veïns de les altres illes, al cangur amb cap de gallina i peus de gat, bé a tothom.

Finalment va arribar el dia de marxar, tots els nostres companys de les altres illes ens van venir a acomiadar. Va ser molt difícil, tots vam plorar... Al cap d'uns moments, es va obrir una porta. Era l'hora! Ningú hi volia entrar:
- Vinga! Va! No és tan difícil! Només cal tancar els ulls i.......... Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Quan vam obrir els ulls tornava a ser el dia 12 de Setembre de 2011. Vint-i-cinc nens asseguts en una classe sense enrecordar-se de res del que havia passat. De sobte vam sentir:

- Bon dia nois, avui comencem el projecte BONGOH! La primera activitat.....2 comentaris:

 1. Hola bongohnians/anes:
  Com esteu?
  Esperem que us hagi agradat el projecte Bongoh igual que a nosaltres!
  Us desitgeu unes bones vacances i que un bon estiu.
  Gràcies per tot...records a tothom i a Rodaminah.
  A10 des del cole 'Sant Andreu'

  ResponElimina
 2. Felicitats, heu creat una historia molt original, divertida i fantàstica i molt ben pensada. Ens ha agradat especialment això de tornar al passat i què fer-hi i també, sobretot, el viatge de fi de curs!

  A nosaltres també ens ha costat decidir quedar-nos o tornar a casa amb les nostres famílies. Al final vam decidir com vosaltres tornar a casa.

  Però nosaltres vam anar al a illa H. Esperem que ens tornem a veure un altre any.
  Adéu Bongohnians.
  Escola Montserrat

  ResponElimina