dijous, 14 de juny del 2012

Minguella: uns tornem i altres ens quedem


5èA
Vam decidir sortir de l’illa perquè, tot i que aquella illa ens encantava, trobàvem a faltar els pares. Així que vam armar un vaixell, o més ben dit una barqueta, vam equipar-lo amb aigua i menjar i vam salpar.
Al cap d’uns dies, una balena se’ns va cruspir sencers. A dins ens vam  trobar a Gepetto, el pare d’en Pinotxo i ens vam quedar bocabadats quan vam  veure que el famós conte de fades era real. Li vam preguntar quan temps feia que estava allà i ens va dir que tres dies. Li vam oferir  una mica del menjar que portàvem i el va acceptar amb molt de gust. Com no teníem res per fer foc vam pensar que podríem sortir pel forat respiratori i de sobte la balena va frenar en sec. algú l’havia pescat. Vam apropar-nos a la part de la llengua i vam començar a cridar, i algú la va obrir. Era un senyor forçut, i parlava català!
-Sortiu,Ràpid!
Vam córrer cap a la sortida. La boca s’anava tancant cada cop més. Pensàvem que no arribaríem. Vam saltar i... vam  aconseguir sortir d’aquell lloc que olorava a peix.  Vam mirar al  voltant i ... érem a Barcelona!
Vam pensar en la  família i vàrem dir-nos : caldran molts dies per poder  explicar tot el que ens ha passat d’anada i de tornada.


5èB
Després de pensar-ho i rumiar-ho molt, els alumnes de 5èB hem decidit que ens quedem a l’illa unes setmanes més.
Tot i que trobem a faltar els familiars, les mascotes i els amics de fora de l’escola, també hem pensat que aquí a l’illa ens ho estem passant molt bé i ens divertim. Estem coneixent gent nova i altres companys, hem fet nous amics, i a l’illa Ca l’Arnús ens ho vam passar genial!  
L’illa G és molt bonica, és divertida, i ens agrada molt estar-hi amb el grup de companys de la classe. Ja hem enviat un missatge a les nostres famílies per dir-los que no tardarem massa a tornar i a veure’ls, però que de moment… ENS QUEDEM!!

A reveure companys!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada