diumenge, 22 de gener del 2012

Arribada a l'illa (Escoles Minguella)

Hola companys i companyes! Els alumnes de 5è de l'escola Minguella ja som també a una illa del nostre arxipèlag, a Bongoh. Voleu saber com hi hem arribat? Us ho expliquem:

5èA
Un dijous estàvem avorrits a la classe de castellà i, de sobte, va entrar un senyor per la finestra i ens va segrestar a tots.
Ens va portar a un indret desconegut que es deia “Segresta Nens S.A.”. A la nit, precisament a les 3:24, ens vam poder escapar.
De camí cap a casa vam trobar-nos un submarí d’U.S.A amb la porta oberta i les claus posades, i vam entrar-hi. Tenia programat tornar cap a U.S.A però, nerviosos com una mala cosa, devíem tocar algun botó i el motor va explotar.
Vam sortir volant i vam caure al sud de l’illa G de BONGOH. Vam tenir la sort que era el festival dels llits elàstics i vam caure justament allà i no vam prendre mal.


5èB

Era un dia calorós d’estiu. La nostra classe estava a punt per la bicicletada que ens esperava. Aquell dia, havíem d’anar tota la classe des de l’escola fins a Montgat amb bicicleta. Després ens quedàvem a la platja a descansar i fer un bany, i després tornaríem amb bicicleta una altra vegada cap a l’escola.

Contents i xerraires, vam sortir de l’escola en direcció a Montgat i, un cop vam arribar a la platja, vam estirar les tovalloles i ens vam posar a prendre el sol. No havien passat ni cinc minuts que vam notar que hi havia algunes bombolles a l’aigua i, de sobte, va venir una onada gegant i se’ns va emportar.

Ens vam despertar tots amb mal de cap, dispersats en una platja i sense profes, en una illa en forma de G: l’illa G de l’arxipèlag Bongoh.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada