divendres, 20 de gener del 2012

Escola Llissach: ARRIBADA A L'ILLA!!!

Tot va començar quan de cop i volta una onada gegant va absorbir tota l'escola amb tots nosaltres a dins. Una hora després vam arribar a una illa en forma de B.
Allà vam tocar un arbre i vam caure per un forat gegant.... Al despertar-nos tots vam fer un crit d'esglai, davant nostre hi havia una serp que mesurava uns vint metres. Estàvem tots ben espantats, no sabíem que fer aquella serp era tan gran que al seu costat nosaltres érem petits com formigues...

Vam decidir entre tots anar retrocedint a poc a poc per tal d'allunyar-nos d'aquella serp, però de sobte... plas! tots vam caure dins d'un bassal i encara no sabem com vam començar a créixer i a créixer fins arribar a ser més gran que aquella serp i, llavors va ser ella la que va fugir ben espantada!

Un cop fora de perill, i veient que es feia de nit, vam decidir d'anar a fer una volta per la illa i descobrir tot aquell entorn. Per la nostra sorpresa, vam trobar que la nostra escola s'havia transformat en un avió molt gran de color blau-verd. No sabíem que fer si pujar-hi o no, a on ens portaria?
Finalment vam decidir pujar-hi. Quant tots els alumnes vam estar a dins, l'avió va començar a moure's... No ens ho podíem creure! No hi havia pilot, com es podia moure ?... Al cap d'una estona l'avió va travessar una pissarra com la de la nostra classe ... Però de veritat havíem tornat?

Al baixar de l'avió res era igual, aquella pissarra no era una pissarra de veritat, era com màgica i, un cop tots els nens estàvem a terra el forat per on havia passat l'avió es va tancar i vam poder llegir: BENVINGUTS A L'ARXIPÈLAG BONGOH!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada